Culinaire ideeën ontwikkelen.


Maak kennis met Jacq.

Graag stel ik mij aan u voor!

Ik ben Jacq Tummers-Claessen en kom uit de slagersfamilie Claessen die zijn oorsprong in Amby, Maastricht heeft. Onze Kwaliteitsslagerijen staan voor ambachtelijke kwaliteitsproducten, de bereiding van mijn producten vinden dan ook (deels) plaats in de Kwaliteitsslagerij Claessen te Oirsbeek. Naast mijn werk in de slagerijen ben ik me gaan toeleggen op het (h)eerlijk maken van hapjes, buffetten, tapas, hotpots en meer... Alle producten die ik gebruik zijn afkomstig van eigenhandig uitgezochte runderen en KRULL varkens. Ook de overige producten die ik gebruik en samenstel staan voor kwaliteit uit de slagersfamilie.

Ik sta in voor een smaakvolle ervaring, maar ook met oog voor detail.

Kortom: Laat u verrassen!